Настаняване

Изберете стаята, която най-много ви подхожда

Двойна стая "Стандарт"

Желанието ни е да предложим на гостите ни нов стандарт за така наречените „стаи стандарт“. Мебелите ни от масив създават истински уют по време на престоя Ви, а просторната баня е само допълнение към нашия стандарт. Мисията ни е да осигурим на Вас скъпи гости услугата, която заслужавате.

Започва от 100лв. / ден ДЕТАЙЛИ

Двойна стая "Делукс"

Когато говорим за "Делукс" това не е просто Лукс. Просторната стая, мебелите ни от масив и стилната баня допринасят за уюта и комфорта, който заслужавате. Постарахме се да Ви предложим условията, които отговарят на името "Делукс"

Започва от 110лв. / ден ДЕТАЙЛИ

Двойна стая "Премиум"

Какво повече мошехме да направим, за да Ви предложим "Премиум" усещане по време на Вашия престой? Решихме да Ви осигурим просторна стая с големината на хол. Спалнята от масив допълва усещането, че не сте в обикновена хотелска стая, а в "Премиум".

Започва от 125лв. / ден ДЕТАЙЛИ

Студио

Студиото е може би точно това, от което Вие имате нужда, когато отсядате при нас. Просторната стая Ви предлага възможността да отпочинете на меката ни мебел след дългия работен ден или да споделите бутилка вино с половинката си. Леглата ни са сгушени в отделен кът, за да допълним усещането Ви за максимален комфорт.

Започва от 150лв. / ден ДЕТАЙЛИ

Апартамент

Апартаментът е мястото, което трябва да предлага всички необходими удобства за Вашият престой. Поради тази причина отделихме специално внимание при създаването му. Осигурили сме Ви хол с мека мебел, преходна спалня и отделен кухненски бокс. Стилното обзавеждане допринася за уюта и комфорта, който заслужавате.

Започва от 190лв. / ден ДЕТАЙЛИ

Апартамент "Делукс"

Луксът в апартамента се диктува от условията, затова решихме да е "Делукс". Предложението ни е да е с две отделни стаи за максимален комфорт. Просторен хол с тераса и обособен кухненски бокс. Спалнята е отделена, за да гарантира спокойна и ползотворна почивка, която искаме да Ви осигурим.

Започва от 200лв. / ден ДЕТАЙЛИ

"VIP" Апартамент

Нашето специално предложение за Вас - VIP за двама. Романтичният апартамент ще Ви пренесе в друго измерение, споделете го с любимия човек. Подарете си едно неповторимо преживяване под звездното небе на Пловдив. За Вас влюбени.

Започва от 230лв. / ден ДЕТАЙЛИ

"Президентски" Апартамент

Помислихме и за това, нещото без което не можем. Нашето бижу, създадено със стил и любов за Вас. Разполага с две отделни спални, огромен хол с кухненски бокс и всички необходими удобства, които да задоволят Вашият комфорт. Това е нашето Президентско предложение за Вас скъпи гости.

Започва от 370лв / ден ДЕТАЙЛИ